Mar 5, 2011

semangat baru kembali!!

semangat tgk amer, arep, keon, muz dan adalah beberapa org yg lain sekarang makin bergiat aktif dekat laman blog nih. sgt seronok. ak tinggal blog ni hampir 2 minggu dah mcm2 ade. wa cakap sama lu kn hebat dowh. haha. lepas nih nk tunggu penulis pencerita dr kaum hawa plak. jum lah bukak gosip baru kat sini. depa nih dh start mcm2 cerita, kita ape lagi. moh2.

amira rosli aka tok batin, aimi, syima, jema, najla, anis, fatin nani n beberapa org lagi yg berkenaan, ingt lagi tak kita berkelah atas bukit kat loji hijau tuh. makan2. paling kurang pon bwk bekal pisang goreng tak pun sosej. hahhaa. rindu syeeehh.. bajet nk lepas tension lah sgt. pdhal duk mengedik kt situ. bile dh ptg start lah keluar lmbt dr asrama. mkn kat ds pon last2 dh. aish. ape nak jadi nih.. dpt lepaking lagi mcm tuh sure best :)

jum amer keon mcm biasa..

p/s: tak reti nk bercerita mcm amer n keon. dorg ayat tinggi sgt lah. ekeke..

4 comments:

₳mER said...

jom......aku no hal je..lepak2 ak suke..k-own lg r suke..hahaha...

orite2...tp skg ni ak bz ngn game bola sket....wheng i pree i coll u lah...hahahahah..okok

shazika said...

aku pon ade jgk iny tyme tuh..!

mkn smbil ngadap logi
tgkp gambar lompat tak jd

shazika said...

aku pon ade jgk iny tyme tuh..!

mkn smbil ngadap logi
tgkp gambar lompat tak jd

k_Own said...

bajet ahh. amer je hebat. hehehe