Mar 3, 2011

"are u single ?" ada orang tanya kat aku. nak jawab ape eh ?(status mengundang braderhood k-own di fb nye)


kpesatan dalam bidang pengeposan idea idea bernas ke entri blog 007 mrsm pdrm ini boleh lah diumpamakan seperti rambut waqie yg tumbuh selepas di potong anep yang mngambil masa 2 minggu yang seperti kita lihat menjurus kepada gaya rambut murtad golongan golongan yang satu spesis dengan pengemar rambut M…memang saat genting untuk melepasi proses pertumbuhan serentak ini sperti yg cikgu nik sobariah ajar dalam matematik tambhan dalam bab simultanius ekuasi...sebelum lebih mendalam,minta maaf semua pada kali ini aku cuba mengunakan bahasa melayu holigan oleh kerana aku adalah orang melayu yg selalu memartabatkan bhasa melayu dengan mengamalkan langkah pengduplikasian bahasa inggeris kedalam bahasa melayu ataupun dengan bhasa yang lebih hardekor nye memelayukan bahasa inggeris.sementara itu aku singgah lagi disini menceritakan perihalku yakni manusia yg paling besik dengan tour tour merayaw ni,lebih-lebih lagi ke s.alam jumpe member-member..umpama pepatah braderhood k-own xde amer xde la makan makan restoran sme2..xcayer tanye iny dan arina nih...........

okeh,streit to de poent..pada beberapa bulan lepas,beberapa ahli lembaga tertinggi 007 mrsm pdrm telah mengadaka perbincangan sikitla perihal yang sangat giat menular dalm kalangan rakan2 serta sedikit mengenai aktiviti mengenai lawatan sambil belajar ke port diksen di sebuah restoran yang tidak kurang hebat namanye sekitar kawasan jajahan brader k-own… persidangan tergempak ni di organizekan oleh saudara k-own dan aku sendiri.entah kenape restoran ni jadi pilihan sebagai tempat bersidang aku kurang jelas…haha..tanyalah syahzada..mungkin di cukup familiar dengan mamak2 disini sebab dengar citer pernah dia mintax order dalam bahasa yg kurang difahami jemaah2 lain..hahaha.. Nak kate ramai yang datang.tidok le juga..ade 5 kumbang hadir serta perempuan ade 3 kuntum je..2 kuntum ahli jemaah dan sekuntum ahli sampingan”wink2”biasalah,susah sikit nk ajak member member yang faymes ni.xde transpot lah,jaoh,ada hal masing2 lah..hm,naseb baek buat kat shah alam.kalau x,xde jugak yang ramai nk datang. well,harap nanti boleh buat lagi.kali ni kene up sket.makan seafood ke,wester ke,xpon Africa style..dengar cter k-own pandai order..amacam?ade bran ke x??ngeh3




gambar disooting oleh restoran bara sejurus sebelum persidangan berlangsung..


12 comments:

aini kadir said...

gilah ah ayat. ejaan bagai. mcm kne guna google aje cr maksud. wahahaha. ak rase kn mungkin after nih kita kne cr tempat lbey strategi. kurangkn kontroversi tingkatkn prestasi. haha. pegy kedai arab lak. keon hebat sal2 tmpt mkn nih. tempat melancong xto lah.hehe

₳mER said...

aku sarankan kte cube panjat genting lak skali...amcam???makan2 nih okey je..janji sedap..hahaha...+ blanje r ak sket..

aini kadir said...

nk blnje gane mu kne lah oyak. tp jgn kuat2. kekg semua suh ak byr kekg. haha. g genting? wow. tinggi tuh. langkawi ah..

₳mER said...

erm....langkawi...jap tgk r..discuss balik ti...hahah..ajak rmi sket..bru padu!!!

Cik NurulZaty said...

tajuk takde kaitan langsung..

amer suka wat kontroversi je..haha

tpi kown pun same gak kaki kontroversi gak..hehe

oit2 wrga shah alam..

tggu la aku sama nak wat pape pon..hehe

Fatin Inani said...

NTAH AMER.. HAHAH

₳mER said...

;-B......hahaha...no coment la bunga2..

₳mER said...

marah nampak zaty citer2 kontroversi pasal braderhood sorg tu.....hahahahha.akrh2..

lepasni aku ubah sket..kasi tune sket...n yg berkaitan..hehe

Ismail said...

standard amer la.. xpnah ne ajk aku :P

₳mER said...

nk ajak nko cne mael...ko bajet indonesia tu mcm kat sys 2,3,4 je....

ko pn satu..balik bgtaw r sket..boleh plan even khas nak celebrate ko..paling kurang pon debu2 tepung yg berterbangan kn..

suhaila said...

wah, amer intro smpai kna crk kamus=p... ni sorang lg warga s alam ni, bley tmbh prempuan sekuntum...

k_Own said...

hehehe. bajet ah amer. ko nih an ?