Jan 1, 2011

salam tahun baru semua!!




wahh teruja2.first time tulis dekat blog nih..
thank you zaty sebab menolong rakanmu yang sedikit kelam kabut seketika tadi..hehe
dah masuk tahun baru so tambah lagi 1 blog untuk aku bebel2 conteng2..
azam tahun lepas dah terlaksana ke kawan2?
kalau belum make sure tahun ni terlaksana okeh!
korang still ingat lagi macam mana korang sambut tahun baru dekat maktab dulu??ingat?ingat?
semua mesti ada kenangan celebrate new year kt maktab ngan membe2 kan..
aku pon mesti la ada tapi malangnya semua da
h bercampur aduk smpai ak pon lupaa..
recall balik pon masih lupa..hehh pity me..
tak pa lah asalkan yg pasti aku ada sambut ngan membe2 maktab dulu..



happy new year !!

pssst..awak2 semua dah 21 tahun ingat tak?..jgn buat2 lupa pulak..=_=


3 comments:

k_Own said...

yeehhhaaa kak ten ! selamat selamat tahun baru ! hehe

hisham@pawana said...

haha..slmt thn br kwn2...
yg penting aku maintain 12 thn..hik3

shazika said...

ceh daeng,
dah tua tu ngaku je lar

haha