Dec 26, 2010

unit 10. bukan unit biasa biasa.

assalamualaikum.

unit 10. blok9. bukan satu unit yg biasa biasa mcm unit 5 atau 6. unit 10 ni telah diwartakan sebagai tempat study budak budak blok9. dan pada awalnya, mmg unit 10 berjaya di realisasi kan sebagai tempat study oleh hisham dan rakan rakan nya. tp lama kelamaan, fungsi unit 10 semakin menjadi jadi bila mana jd:
pot sidai baju.
unit10 ni tempat aku, naqib, k-orn dan budak budak unit 9 sidai baju. kipas dia laju beb. nak nak bilik no.2 . pagi jemur, petang dah boleh pakai maen bola. tu pon klo abg bad x naek tutup kipas. (dengki la tu) hehehe..

tempat mandi manda
tempat pidot, hairul izwan dan kadang kadang k-orn pon ada gak! penah skali aku bgn pagi nak amek baju dalam singlet, lalu depan bilik mandi. skali nampak budak kecik pakai kaen plekat tengah becangkung rilek rilek sambil sabun satu badan. tekejut aku. ceh. rupanya hairul izwan. hilang mood aku nak mandi pagi tuh. hashashas.

bilik penderaan
unit 10 jugak boleh di anggap sebagai bilik penderaan. sebab klo junior junior buat hal, sllu budak blok 9 (xleh mention nama) akan kumpul kan kat unit 10. pastu belasah basuh dengan senang hati..

rating keseraman agak tinggi
unit 10 ni rating kekerasan + keseraman dia x la kemuncak sgt mcm cita paranormal II. kira klo ranking top 10, unit 10 ni kira cm brader la antara semua unit. tapi klo dah duduk sorang sorang dlm tuh, nak berak pon xsemangat. sepanjang aku menginap kat unit 9, aku prasan pidot yg still dok rajin study kat situ. yg lain haraaaaamm.  

klo nak tau seram x seram unit 10, boleh roger hisham.

smoking room
ah, ni biasa. xkan nak isap rokok kat bilik hamizan kot. 

tempat gunting rambut.
yes. tempat gunting rambut. syazreen + cerap kan terer ejas rambut rambut org. so klo budak budak LDP dah confirmkan esok pak ya (yahya farid) nak wat spot chck, mlm tuh beduyun duyun (hiperbola) beratur panjang la depan bilik 10. besepah rambut. rambut hanip, rambut naqib, rambut aku mahupon rambut waqiudin sekalipon, klo skali pandang , mmg bersepah atas lantai unit 10 bilik 1. tp bila dah habis projek, kita kasi clean up balek la..

ok. skrang hampa semua dah nmpak kan. unit 10 ni bukan yg biasa biasa. dia ada nilai di situ. haha.

~sekian.

8 comments:

qiStina said...

haha
'nilai' tu yg penting wehh :P

k_Own said...

muz, hahahaha ! unit 10 berhantu kot, byk cite yg x sedap d dgr, aku kalu g prep lmbt, aku x kn usha unit 10 nih, cye x ? hehehe.....

wehhh Malaysia menang lahhh ! yeehaaa...

Nurul Zaty said...

haha..

nanti aku wat sal unit 10 blok 1 lak

aku kan unit 9 gak..

weeee


jeng2

muzakkir said...

qistina
tinggi nilai wei. bg hairul.

k-orn
hahahaha.. gila wei. takot kot.

zaty
hah. silakan! silakan! unit 10 blog 9 kiut lg. hahaha

p/s : sabre abu muka cm k-orn. hahahaha

hisham@pawana said...

haha...t aku wat sambungan kedua sai unit 1o..nantikannya di pasaran kelak k..haha

muzakkir said...

hahahah caya la sham!

ain izzati said...

haha...zaty,nnt buat cerita psl unit 10 blok 1 biar gempak sket. tp serius weh, bila teringat kenangan aku sidai baju kt unit tu tgh2 mlm, seram plak rasa

skem said...

hahaha.. best la post lu muz..