Jan 1, 2011

pdrm oh pdrm~~

assalamualaikum tentawan...

selamat tahun bru.... aku bru je lps bc post2 yg muz post (ayt ape ni??).. haha.. pecah perut siot... siot btol muz... muz ko lpe something psl ama... ko ptut nye nyata kn yg die tu x ske facebook n xnk ade facebook@frienster@ape2 je yg intenet2 ni (mgkin die org ulu yg lbh ulu dr kurt sbb kurt yg di gelar amir ulu pn ade fb..hahaha)....

tujuan sy mengepost adalah utk bertanya... bile la agk nye nk ade reunion lg... dh rindu giler nk jmp kwn2 lama... kalo korg nk tau org2 yg ade kt mrsm pdrm adalah antara org yg plg ssh nk djmpai dlm dunia ni.. terutama nya ama bin abd aziz... uhuhu... so kalo wat reunion sile2 la bgtau.. rindu btol kt mktb...

selamat thun bru ye tmn2... dh lbh 3 thun kite tinggal kn mktb kn.. sedih btol.. huhuhu..=")

semoga berjumpa lg... assalamualaikum....

5 comments:

fatinazierah said...

agk susah jgk nk kumpul ramai2 at 1 time..
sume study merata tmpat..
tp klu ade planning yg ok msti boleh jd pnye kan..
kalu mcam korang2 yg duk study kt kl nuh boleyh je kan nk lepak sama2..

hppy new year arep!!

muzakkir said...

alah tengoo. poyo.. sembang nak kuaq dgn aku.. hahahaha..

hahahaha.. nak buat pasal ama? boleh ja...

shazika said...

lame tak jumpa.
admin, wat la sesuatu
huhuhu..

Senorita Nadira said...

kalo nak wat reU tu, pastikan aku ade kat Mesia.. aku nak p jugakkkk huk3:-(

skem said...

ak stuju dgn ten nad! hohoho..