Dec 14, 2010

Conteng !


Assalamualaikum !

terdetik aku nak posting something dekat blog nih sebab tennad ! hehe

saja saja nak usha awek awek sekolah dulu

makin lawooo ke ? ! hahaha

korang kenal ke aku nih ? tak kenal memang nak kena sepak lahh ! 

Then, bila blog Sekolah dah sunyi, apa lagi, kasi kecoh lah beb !

aku sekarang dekat UITM Shah Alam

ambil Mechanical Engine

tak power macam budak budak yang nak pergi overSEA'S 

still taff macam dulu dulu tuhhh 

doakan lah kejayaan aku, aku juga akan mendoakan korang korang semua

ok cukup lahh merapu, apa lagi budak budak bloggers sekolah, mai lah conteng wall nih ! yee haaa....

7 comments:

Senorita Nadira said...

haha.. hai k own budak tough ^^ keh3..
bagos2 lenkali jom menconteng lagikkk !

hisham@hensem said...

keon tough??uwekkk...
slalo ar update blog batch kte ye..br la best..hehe

shazika said...

taff?

Fatin Inani said...

tafffff? hahahha

k_Own said...

haha x abes2 ye nk mgate aku. hahaha

suhaila said...

btol, TAFF oooo... slalu jmpa kt bas stop, kn k own;p?

k_Own said...

tgk ! su je yang percaya taw. haaa. bange jap aku.

thanks su ! hehe