Dec 14, 2010

Sila Teka Siapa Saya ^^

Assalamualaikum wbt 


Hai sumer .. !!
Ce teka sape jadi penulis entry kali ni??
Hehehe (*^▽^*)
Actually gua da lama kepingin nak menulis dalam blog

 007 SPM MRSM PDRM ni..

Tapi tak reti.. maklumlah orang kabur IT.
Thanx to Hisham and Zaty sebab tunjuk ajarkan gua acane nak menulis di sini
muchas gracias !(><)


Mekaseh jugak kepada sapa2 yang wishkan kongrets ke gua ritu hari..
tak patot betol skang baru nak cakap mekaseh huhuh..
tapi takpe at least cakap juga kan..

Gua mengaku ar memang gua jarang tegor kamu2 semua 
tak kira la lam FB ke blog ke YM ke..
Alasan memang banyak kalo nak kasik 
Nak kata sebok melampau lampau tu takde la sangat
Alasan yang tepat dan padat maybe gua ni suka menyebokkan
diri ke arah bende yang tak sepatotnya contoh ;
menonton drama, memasak, menjadi penstalker tegar, and etc.



TAPI..


tak bermakna gua lupakan kauorang semua ni taw kengkawan batch gua
Gua mengaku arr memang gua suka stalk page kauorang semua
Gua suka tengok perkembangan semasa kengkawan gua
tak dinafikanlah ramai yang dah mantap dari segi imej dan cara dressing,
ada jugak yang dah mantap dari segi saiz badan (contoh :diri sendiri (#^.^#) )
dan macam2 lagiklah
Sonok betoi gua kalo stalk orang neh heheh ( ̄ー ̄)


Gua maybe akan saloo singgah sini kalo ade masa terluang
dan kalo ada masalah.
Harap kauorang2 semua leh jadi kaunselor gua lah.
Maklumlah hidup di sini penuh pancaroba,  penuh tragis.
hehe takdelah maen2 aje ..
Sebab kalo nak mengadu kat blog sendiri bahaya.
Nanti orang yang terkena batang hidungnya sendiri baca, susah lak kang gua..
kang gadoh2 tarik rambut lak kang... 
huhuhuhu..

MOVE ON THE RIGHT TRACK


Bersua kembali ya !




Inilah saya TENNAD !
hehehe ^^
senang2 lawatlah saya di sini 




10 comments:

k_Own said...

hahahahaah !

Senorita Nadira said...

haa h own.. pe yg ko gelak2 kan tuh?? oo gelak2 kan aku yer.. jage kau dush3 !! hehehh peace out !

hisham@hensem said...

ten nad tomei2 la..update ar slalo k

Senorita Nadira said...

wokey hisham ! ^^

suhaila said...

ten nad=).... rindu lesung pipitmu, haha....

Senorita Nadira said...

hihi..alamak xsangkanya ade org ingt lg lesung pipitkuh waduh2 terharu2.. su mken bergaya eh skang.. ten salu gak usha su nyer fb tgok pics hehe jgn mare ^^

misZZ Fyyee~ said...

huk3~ ske bce tennad tulis~

misZZ Fyyee~ said...

huk3~ ske bce tennad tulis~

misZZ Fyyee~ said...

huk3~ ske bce tennad tulis~

Senorita Nadira said...

hehe takde pe yg best pon pika..neway thankies ^^ jempotla menulis d blog ni..