Jan 16, 2010

Hulahoop


Salam semua. Rindu aku tak? Sekarang aku dah masuk sem 2 kat maktab. Ada lagi 5 tahun weh nak jadi cikgu. (T___T) Tak pe aku akan cuba sedaya upaya aku.



Oh. Nak bagitahu. Aku ada create 1 blog bahasa inggeris untuk improve english aku. Ceceh, nak promote belog aku kat sini. Yang terer english sudi-sudi lah baiki kesalahan aku eh. Hulahoop. aku pon dalam proses belajar dan untuk mengajar. Chiaww..

5 comments:

オテモヤン said...
This comment has been removed by a blog administrator.
محمد فردوس سعد said...

salam..duk maktab mana ni?sabar2...nk berjaya kena tempuhi rintangan dan cabaran yg melanda..chewaah..ayat skema je..hehe

hisham@pawana said...

wey jgn click kat tulisan cine tue..aku da click..sekali kuar gambar porno la..kalo korg nk layan..silakan..haha

shazika said...

weh..sape nyer keje tuh, cmne porno leh masuk belog kita

shazika said...

daeng..aku dah delete