Jan 9, 2010

Bila Terasa Rindu.

bila terasa rindu, aku punggah segala file gambar and video dalam laptop ni
truly, just now aku menangis sebak bila aku tengok gambar-gambar batch kita.
bila aku tengok balik video-video kita yang Cikgu Wan dengan Cikgu Asleenda, Cikgu Massery buat tu.
siyesly, air mataku tumpah.

aku rindu korang,
aku rindu zaman sekolah dulu.
aku rindu kawan-kawan kelas aku,
aku rindu budak unit aku.

mana janji-janji kawan selamanya?
bila aku msg, tak berbalas.
bila aku sapa, tak dijawab.
itulah manusia, bila dah ada yang baru, yang lama dilupakan.

tapi ada yang dulunya masa sekola tak pernah sembang,
suddenly sekarang senang pulak bersembang mesra.

aku sememangnya tak nak batch kita ni berpecah belah.
thats why aku cuba wujudkan blog ni sebagai salah satu medium bicara. :)

thanks sangat-sangat kat semua-semua yang sudi menconteng kat site ni kan.
i wish i could make something memorable kat semua orang. :)
aku pon tak tahu kenapa aku sanggup membuang masa aku untuk aku buat page ni,
tengok2kan page ni. so, hope appreaciate it.

in a nutshell, aku rindu anda semua.

5 comments:

lil mis qiSs (",) said...

t.. miss u damn much! :(
aahla... aku skg ni pon rndu dak2 btch kte.... slalu tyme reunion, mst aku miss nye... T.T huhuu

ble ek nk jmpe dgn korg korg lg?? :( sdeyh dow.. xpnahnye dpt jmpe korg... even skali.... huhu

hope at least aku dptla jmpe korg ble ble ehh... wlw hny skjp je.. huhuu

hisham@pawana said...

zaty & qiss jgn sdh2..insyaallah ada rezeki n jodoh kte jmp pny...persahabtn kita semua xkn putus n kenangn sume akan tros mekar..insyaallah...ingat 2015 kte wat reunion yg paling gemapk sih

kr0nc0ng malaya said...

yeah!!

Ismail said...

yeah!! aku dh kawen!

killerwave-2007 said...

kawen?? sampat ati x jemput........
ke dh cari bini no 2....