Oct 19, 2009

ushar dari jauh..

ingat tak lagi kat papan gelongsor ni?



aku baru balik dari kulim
gi rumah member aku kat dalam kem
banyak kali jugak dah lah aku gi sini
tapi aku tak pulak gi melawat maktab

juz ushar je dari dalam kereta
keadaan maktab kita

masih aku ingat
kat gelongsor ni lah
aku, lele, kunis, j-lo, nina, amira, litle,
gi jalan-jalan ronda kem
pastu lepak sini

tak sangka blok member aku dekat ngan tempat nih
nak nangis jugak lah
bila aku teringat kenangan dulu

hostel kita pon dah banyak berubah
antara blok 5, 6 dah ada pentas lawa
pastu kat laluan cover walk ada mak cik meniaga
bilik gerakan warden pon makin canggih


itu je lah yang aku dapat ushar dari luar

3 comments:

killerwave-2007 said...

Aku pun sampai kt kulim untuk beraya ke rumah abang Bad, semua rumah warden sekarang dh ada sliding door..

shazika said...

cewahhh
bila agaknyer leh buat lawatan ramai2 ke mktab ek

faux fay said...

seyes asa cm nak nages.. haha