Oct 21, 2009

anyone bloggers?


salam kawan-kawanku yang tersayang,

firstly nak minta maaf banyak banyak kat korang la, coz dah lama aku tak update kan.
thank to azie, hisham and sapa2 la yang rajin update kat sini kan.
aku ni hanyalah admin di sini,so kalo ada kesempatan and topik menarik.aku cuba la timbulkn.
so, korang pon sile-sile la sumbangkan idea anda kat sini ok..

pastu minta maaf gak la kalo kalo site ini tak menarik seperti yang diharapkan
ini hanya la blogspot.kalo ada duit, kalo ada talent, insyaAllah, sapa-sapa leh la tubuhkan websites secara rasmi kan..hehe

sorry if i really cant satisfied semua orang kan.

secondly, sapa -sapa lagi nak jadi penulis kat website ni senang je

1-bagi je emel anda kat aku, juz by leaving comment on this post or dekat chatbox di sebelah
2-then, aku akan invite korang
3-then, check la email korang tu and ikot la step2nya.
actually, nak tulis blog ini tak memerlukan pon untuk ada blog sendiri ok..:)


thirdly, any idea or suggestion to improve this site? aku akan cuba apa yang termampu ni
sementara aku dalam cuti tapi cuti pon dah nak abis dah ni,




5 comments:

hisham amat ensem said...

hehe..dah cukup lawa dah..
usaha murni anda utk merealisasikan
kewujudan blog batch kita pun sudah memadai..jum ramai2 ckp terima kasih kat zaty..

1
2
3
TERIMA KASIH ZATY UTK SUME NI!!!!

Nurul_Zaty said...

no sham..no need to thank to me la..

kamariah said...

hahaha...btul tu..
mekaceh cik zaty!!

jenyong said...

nak jugak..
last time xle join la..huhu
oh ya, hello guys! :D

faux fay said...

thanx zaty~ :P
*clap clap*