Apr 5, 2011

Al - Fatihah

Ten baru saja dapat news ni.


marilah kita sama - sama sedekahkan al - Fatihah buat arwah ayah Raja Zarith Fatiah.she's on the way back to Malaysia.doakan Tia tabah.


Ten ada post dekat fb jugak pasal ni.Last ten jumpa Tia last week, hari khamis.kami satu U tetapi kos laen - laen.rumah kitorang pun jauh jugak.cums sesekali terjumpa bila keluar.


marilah kita sama-sama berikan moral support dekat Tia.

10 comments:

AtiE aBduLLah said...

wey tak tahu..
ayh fatiah knp wey?
saket ke?
sianye tia ....

Fatin Aliyya said...

ten pun x taw.sbb nk cntct tia skng ni x proper . x nk ruin her emotion.nt ten try tny kwn2 dkt sni.nt apa2 ten update from time to time.

₳mER said...

takziah pada tia...semoga roh ayahnya dicucuri rahmat ditempakan dan ditempatkan bersama para solehin..
aminn

₳mER said...
This comment has been removed by the author.
₳mER said...
This comment has been removed by the author.
k_Own said...

takziah !

Ir Haniff said...

al-fatihah....sama2 kita doakn smoga arwah ayahnya dicucuri rahmat..amin...

shazika said...

aku pon nasib baik zilaaaatiiii yang msg n kol gtaw pasal nih.

tia: kalau kamu baca komen nih, zazi harap titi tabah n berusaha bersungguh2 demi masa depan family titi. muah!

Fatin Inani said...

aku baru baca nie.. fatiah.. takziah. please be strong.. we love you so much ! okayyyyy !

AtiE aBduLLah said...

knp sbnyrnye...knp cm sudden je...
pape pon aku arap ko tabah ye tia...
yeah tol tin cakap..
we lOVE u...
be strong okay..
sumer tu dugaan Dia takan menguji kita diluar kemampuan kita..
so aku tahu kau boley ;)
kita semua pon akan menuju ke tempat yg samer, cuma masa aje kita tak tahu...
tia,kalo ko bace ni..
arap ko tabah okey;)