Mar 6, 2011

Tidur Berbungkus

mengikut ramalan kaji cuaca, kat Wellington, New Zealand, 7th march 2011, 1 am tadik, temperature adalah 13'C.


ya, sejuk yang amat macam baru kuar dari peti sejuk eskrem Walls, takpun mana-mana peti sejuk beku yang sewaktu dengannya.pilih jangan tak pilih Kak Limah oi.


tangan dah terketar-ketar dan dah kebas ni.oleh itu, ten mahu stop blogging dan nak masuk tidur.dan jugak, haruslah malam ini tidur berbungkus.setakat ini, aku dah pakai thermal wear, stokin, sweater (kejap lagi nak sarung lagi satu) dan nak sembunyi bawah selimut.dan jugak dah baper kali asek pi toilet habaq hang.cejuk woooooooooooooooooo.


FYI, sekarang baru masuk autumn, tapi dah macam winter dah.
OMG, kalo winter nati cemana?
uhuk.T_T.

esok ader kelas lagi.aiseh, ceman nak mandi pepagi nati?T_T.


goodnyte kawan-kawan,
lots of love,
ten yaya
1.40 a.m,
Wellington, NZ


6 comments:

aini kadir said...

yg lain jgn cemburu buta pd kaktin eyh. haha. jum semua duk depan peti ais. tak pun pegy 7E bukak peti ais walls dorg. bru dpt rase.
pasti esok pagy kaktin xmandi. tuh sudah pasti. hahaha.

Ismail said...

muz, keown, amer, aku nk tau pandangan korang.. haha
yg pling aku nk dgr pndangan dr keown... :P

shazika said...

tin, jgn smpai x mandi dh lerrr

Fatin Inani said...

apa mksd nya mae? hahah

k_Own said...

best best !

skem said...

hahaha.. konpem ten x mand..