Feb 28, 2011

Lagi entry budak-budak 007 mrsm pdrm



~disini aku menyelitkan seeping gambar untuk membuktikan ape yang aku tulis ni berasas dan masuk akal la jugak...dengan mengenakan baju melayu birunye..pergh!!!shan dowh...........hahaha..(cne nk letak gmbr ni bawah pon xthu,penat try)


seungkai kata disapa seindah sehijau warna daun sebagai pembuka kata..assalamualaikum,salam muhibbah...salam satu Malaysia.idop Waqieee!!!Gurun maju 2012!!!tidaklah aku heran pon.....

tidak lah mahu berkata apa2 pd hari ini..juz ingin memenuhi ruang2 ksong yg terdpt di blog 007 mRSM pdRM ni..kepada sesiapa yg creative tu...rjin2 la post kn korang2 pnye karya disini...same2 la kte pgg prinsip xkn hilang 007 mRSM pdRM di dunia.haha...dah macam james bond gamaknye nama ni...tapi cute jugak..dok gitu K-own??aku tengok blog kita ni makin hari semakin laris dibaca golongan cendikiawan dari seantero dunia,bermula dari indonesia hinggakan new zeland seperti larisnye nasi lemak didepan blok 6 yang dibuat oleh abg mbe (betol tak ntah eja ni) yang sedap gila hardekor bila disertakan dengan telor diselangselikan dengan hotdog beserta beberapa ukiran mayonese dan sos diatasnye

actually..haha,sorry terspiking sket,I feel silly when I speak omputeh..ni ha aku nk bagitahu tentang perubahan propesyn seorang budak batch kita seperti gambar diatas yang secara pandangan mata kasar berjaya mengubah haluan hidop beliau menjadi seorang penceramah bebas di bumi indonesia..aku dapat tahu pon lepas belek2 gambor die kt fb..boleh tahan la.. Kire tak sia2 la member kite nih belajor kat oberc.boleh la kasi tarbiayah si lunamaya sepam dua idok mael??..haha,tapi ade sedikit kemusykilan,kalau dipikirkan dengan menggunakan otak sebelah kiri,xwajar dan releven dia ni berkelakuan sebegini jika dicomparekan pie'elnye sewaktu di maktab dulu..haha,lebih baek ceritanye tak dibuka disini…kalau dipikir masak2 pon xmasuk akal..tak sempat masak lagi aku tolak dah,tapi hakikatnye memang begini…aku doakan semoga ismael berjaye dalam bidang baru yg dia ceburi ni.kalau ade bineskad,bagi kami sekepingdua...aku nk potostet bg kat si k-own nih,memang kena tarbiyah pon sket dye nih…especially bile dapat moto..hahaha..juge x perlu diceritakan lagi..

~special dedicate to braderhood ismail fadzullah……



13 comments:

Fatin Inani said...

teringin nak dengar mae ckap :D

₳mER said...

huhh..sme r tin...nth ape la kn..tp bgos la dye skg...kami berbangga dengan ismael..

muzakkir said...

ismail dah bnyk berubah wei.

hari tu aku jumpa kat ipoh.

aduh... bila aku nak jd cm mae ni?

mae, esok dtg lumut bg bayan.

Ismail said...

wahahahaha... ahahaha.. AMER!!
aku bkn nye pnceramah bebas la syg.. hahahaha..

gmbr tu aku tgh brcerita... ms maulidulrasul, dk2 msia ade wt program, trmasuk la prtandingan brcerita... hahaha.. aku trmasuk la plak.. tu yg jd mcm tu.. hehe.. amer2.... aku ni same je la mer.. bkn ko xtau, kn aritu kte ade lepak same2...keon ngn syah pn ade :DD kn2? haha

klu korang nk tau, pakcik muz ni ha skg dh jd pnceramah bebas.. :)

Ismail said...

Amer, shiha jom? haha

₳mER said...

hahah....braderhood mael memang dh out of track rupenye...actually special post ni dedicated to ang la..bukti ak x lupe kan ang mael...hahaha..

₳mER said...

aik??bercerita??ape yg ang dok cite mael...ceciter sket...

Ismail said...

hehe.. ye2.. aku tau mer.. thx sayang.. :D

hmm, xde ape pn.. yg pnting aku klah la.. haha..

nnt aku blik, kite lepak lg kt s.alam. ok?

₳mER said...

orite.....kite lepak r ble ko blik ti....ajak si k-own nih..dye klo bab2 lepak nih memang xyah ajak...memang x tolak la cakap..haha..klo ade shisha lagi la kn..shaannnnnnnn dowhh!!!

muzakkir said...

hahahaha
hg cita pa mae?

6pooints?

Subhanallah!

₳mER said...

6 point???hahaha...
gile ganas niiiiii....

muzakkir said...

hahaha

x ganas pon amer..

k_Own said...

hahaha. amer !

mae dh lame cm nih....

dulu die dtg kt bilik aku wt ceramah.

salute mae !!!