Feb 21, 2011

I Miss You All



assalamualaikum kawan-kawanku semua.
first sekali, ten nak minta maaf banyak2 sangat sebab dah jarang update blog.ten nak sangat update tapi takder masa.huhu.T_T


wah-wah sekarang ni ten tengok amer dengan k own dengan zaty dan ramai lagi batch kiter rajin update blog.bagus2.keep up gud work bro :).ten sangat rindu dekat korang semua.tambah-tamabh lagi ten dah jauh sekarang ni.seyesly, i miss everyone in Malaysia, malaysian food, and everything!


oh lupa pulak nak cakap, ten dah ada dekat Wellington, New Zealand 5 hari dah.alhamdulillah,so far, ok.cuma dekat sini sangat hilly and windy.banyak sangat ten nak share dekat sini tapi i'm very sorry maybe next time sebab masa sangat jeles dekat kita semua.huhu.


ten start kelas 28th feb nati.tapi sekarang busy wif orientation week.sangat-sangat memenatkan.ten pelik jugak dengan mat salih ni dorang tak penat ker sampai ke petang hari kot jadual semua pack.kadang-kadang solat pun kena qada' sebab clash dengan jadual.nanti next time ten citer lagi ek.

i miss u all.ten sama u dengan fatiah.cuma Tia buat biotech, ten buat tesol.attention, Tia sangat cantik taw makin cun, dan makin kurus.nanti ada masa ten upload gambar.i really miss everyone.please, take care dan doakan kita semua will meet each other again one day.insya allah.


sebagai pengubat rindu, tataplah gambar ini.ecewah.:)

18022011
Landcross Street,Wellington,
New Zealand



p/S: tengs a lot kepada semua yang wish dekat ten.tq so much.ten doakan kita semua berjaya dalam bidang masing-masing.

tenkiu kepada iqah yang sudi datang jumpa ten buat kali terakhir b4 i'm leaving malaysia.
n sorry to ain, pipah dan safikah adenan sebab tak sempat jumpa coz waktu tue ten dah lepas imigresen dah kena kuarantin.


I LOVE U ALL :).muahx2

6 comments:

₳mER said...

sory tin x dapat pi aritu...wlpon dh rancang td mcm biasela..ade je yg x kena...ade test plak...erm,tin..makin comey je skg..haha..btw thx n all da best tin..

zilAti aBDullah said...

tin...t8 care kat sane...
kami sentiasa doakan rakan2 nun jauh disana sumernye baek2..
gonna miss u too...;)

shazika said...

kutin!!!

miss u muah3x

kim slm kat mat salleh kat sana. hahahaha..kalau sempat update la cter best2 duk oversea kat beog ang tin..

shazika said...

kutin!!!

miss u muah3x

kim slm kat mat salleh kat sana. hahahaha..kalau sempat update la cter best2 duk oversea kat belog ang tin..

suraya said...

take care, tin kat ngara orang.. kuatkan iman.. btw, solat boleh jama'. x payah qada.. asalkan niat jama' dlm waktu yg betul.. contoh, zohor n asar, maghrib n isya'..

Fatin Inani said...

tenn ! good luck ! belajaq rajen !
hehehehe
:DDD