Feb 16, 2011

Admin baru? *updated*

Salam kawan kawan MRSMPDRM ku. rindu tak kat saya? hee. lama kan aku tak menulis di sini. bukan apa. masa tak mengizinkan. begitu jugak connection. blog batch pharmacy pun aku tak terlayan. pendek kata. memang tak terdaya nak handle sume blog. tu la. gila kuasa sangat kan. ~

lagipun dah lama rasa aku handle blog batch ni sorang sorang. i mean handle uruskan design and invite para penulis. sedangkan tak cantik mana pun blog ni kan. maafkan saya ye kawan kawan. tak boleh nak follow taste semua orang.

oleh itu, aku dah buat keputusan untuk away kejap dari blog batch ni. bukan melarikan diri, bukan juga menarik diri, aku masih tetap admin utama di sini. cuma aku dah lantik beberapa admin baru untuk handle la blog ni. dah penat dah buat sorang sorang. ups to korang la kan nak hargai ke tak. yang pasti, blog ni akan tetap wujud dan hidup selagi diri ini hidup~ wee

jadi antara admin yang lantik adalah

1. Shazika @ Nazihah @ Azie
  • aku pilih dia sebab dia antara penyumbang post terbanyak dalam blog ni kan. dan dia jugak merupakan blogger yang popular. lihatlah blog beliau. 1000 follower dah dalam genngggaman.kih2. jadi diharap cik Azie dapat membantu majukan blog batch ni ok. tak kira apa pun. i dah serahkan amanah kat u ye Cik Azie. :) aku akan datang tolong serba sikit
2. Khairul Ikhwan @ K-Own
  •  K-own, aku pilih dia sebab dia budak baru. bagi peluang kat budak baru. takde kaitan dengan peribadi. aku pilih dia jugak sebab dia macam komited dalam blog ni. blog dia pun cepat naik. femes la tu kan? so, saya harap awak pun boleh tolong majukan blog batch ni jugak tau.
3.  Fatin Aliyya @ Yaya
  • fatin aliyya, anda pun insan terpilih. sebab dia adalah antara kawan kawan yang belajar nun jauh di sana aka oversea. jadi aku bagi peluang untuk yang kat perantauan pun leh handle blog ni ok. fatin pun antara yang komited blogging dalam blog beliau. diharap dapat bercerita pengalaman pengalaman di rantau orang ye Fatin
4. Fatin Inani
  • Fatin inani antara yang terawal antara kita yang ada blog. dia jugak la yang menyokong blog batch ni kan fatin. antara yang terawal jugak aku invite dia jadi penulis kat sini. :) maaf fatin. tadi saya keterlupaan. ni updated untuk pilih seorang lagi iaitu kamu Fatin Inani. yang kini belajar di USA.diharap dapat juga ceritakan pengalaman di san ea Tin Nani~ 

  ok. setakan ni baru 4 insan ni terpilih. diharap anda semua boleh membantu. tapi kalau ada yang tak nak. just inform me ok. aku tak paksa pun. cuma rasa cam korang boleh diharap untuk bantu aku.
    untuk yang lain, im not biased . sesiapa rasa dia komited dan boleh handlu blog ni, insyaAllah aku lantik korang jugak ok.

    jadi untuk Azie, K-Own, Fatin Aliyya Fatin Inani. this blog is yours too. please dont hesitate to handle this blog with love~ ^_^
    btw, aku beri kebebasan kalau korang nak edit design ke, header ke, warna ke, template ke, widget ke apa apa lah. tambah je la ok~


    ok. terima kasih
    minta diri dulu. sob sob
    with love, 
    Nurul Zaty

    5 comments:

    Fatin Inani said...

    thank you zaty kerana mencontengg !

    k_Own said...

    hua hua hua ! kenapa i ? i bebudak je ok. nih ramai senior senior taw.. huhuuu. u muz npe u x bg ? muz lagi ok dari i. huhuu..

    Fatin Inani said...

    eh aku baru perasan.. insyaAllah aku try !

    Cik NurulZaty said...

    k-own : awak x nak ke?? xnak xpe..hee

    emm.muz pon ok je kan..xpe la..i lntik sikit2 la ok~

    shazika said...

    tengkiu zaty. insyallah