Jan 8, 2011

Flashback Yok ^^

Assalamualaikum ^_____^


Hye ya allss..
Sehat hari ni? Kite kat sini sehat2 jer alhamdulillah..
Senanya takde pape yg spesel pon nak tulis ni.
Tapi tangan ni gatal jgk nak menulis huhu
Saje nak ajak korang flashback zaman muda2 dolu..
Nak tunjuk gambar ni



Haa ni gambar tyme prep 4 Vision 2 dolu.
Tyme ni kita baru je masok PDRM. Ce tengok kite sopan kan?
Budak baru kowt kenalah buat muka baek kan? hak3
Tapi kite suka dok kelas ni. Diorang semua klaka2 n havoc. 
Maybe diorang ingat kite ni sombong orgnya sbb jrg bertegor sapa n 
kalo diorang tegor pon, kite jawab sepatah due je.
 Tapi kita x sombong wak! Cuma kite ni pemalu orgnya je hihi^^



Ni tyme kelas chem kat lab. Rasenya ni tengah belaja ngan cikgu ganti.
Alaaa cikgu yg muda cun2 tu. Tapi lupa lak ape name cikgu tu.
Sorry cikgu^^



 Haaa ni pulak geng2 pompuan 4Vis2. 
Budak yg plg havoc antara semua ni ialah Zilati n Asma.
Jema pon lebeh kurang je. Eh Jema mane eh? Lame x nampak dia.



Ini pulak gambar tyme form 5. Kelas 5Elite1.
Kelas ni mmg menakotkan sebab semua orang rajin2 n power2 belake.
Yg kite ingat Si Hisham ni suka tidor mati tapi telinga die hidop.
 Cik Eny pulak menjadi sifu peribadi kite sebelom SPM. 
Jasamu dikenang Cik Eny:-)



Tyme ni ngan kelas 5Elite1 gak. Ada pertandingan @ persembahan kite pon dah xingat.
Persembahan berdasarkan cerita lam buku komsas.
Yg kite ingat Munie jadi orang gaji yg bernama Jah.



Tyme ni pulak masa p kem sebelom SPM kat Kompleks Rakan Muda 
kat Taiping eh? Alamak bnyak benda kite lupa la huhu:-(
" Move on The Right Track"
(kite rindu lak nak kai sandals tu. sandals tu fofular tyme kat hostel kan?)



Ini pon kat sana jugak. Lepas makan amek gambar . 
Yelah diorang sume ni model(esp Zila ngn Asma)
Saloo amek gambar. Kite yg bukan model ni tompang 2 kaki lah^^



Gambar ni diambil sebelom balik maktab. Kite suka sangat gambar ni taw ! 



Ni tyme riadah petang. 
Tapi kitorang menukarkan xtvt ini ke xtvt fotografi keh3^^




Haish kite rindulah ngan korang sume. 
Korang rindu kite tak? 
Jomla bila2 kite wat reU.
Kita rindu nak tengok kawan2 kite yg dolu2 sesama makan kat DS, 
smayang kat masjid, ponteng prep n dok senyap2 lam unit tu..
Siyesss kite rindu gilak!
Admin silala buwat sesuatu..

K lah nak wat omwork pulak.
Have a nice weekend ya alls.
Lots of love from me^^

p/s: gambar2 dari sumber bernama. Sorrylah saya cilok gambar ni kat fb anda hihi^^ 

6 comments:

Cik Zaty said...

:) admin?
aku ke?

nak suh si admin ni buat apa ye??
hehe.
cam tak mampu je kot.


cukuplah aku wat blog ni je
bab bab reunion. i don think i am the right person ok..

and i dont think of reunion for the time being. sorry.

no hard feeling ok~


tunggu lah. bila hatiku terbuka.
ada lah sesuatu tu kott..

fatinazierah said...

adakah cikgu yang cun2 muda tu cikgu safur ???
seyes dye ngagar best gila..

~HumairaH~ said...

cilok gambar mana ni.. =)

aini kadir said...

haha:) sy sifu?? cam ape jek.lawak btol

Senorita Nadira said...

tengo: hah betol2!! thanx sbb gtau hihi..
umai : haa adelah..sumber bernama.. mcm2 nama ade.. nama ang pon ade^^
eny: yolah cik eny. xingt dh ke kamu yg ajar saya dolu2^^

k_Own said...

beb aku rindu beb ! huuuuu.

nak nanges je...