Apr 7, 2010

Kalau lah dulu aku belajar betul-betul



Dulu kan aku berangan sangat nak sambung belajar kat Perancis sebab masa tu Cikgu Anuar bercerita pasal abang Mustakim yang buat engineering kat sana. Tambah-tambah lagi kat sana ada Eifiel Tower, romantik gitu. Tapi sekarang aku kat mana?? Cherasssss. Tak gi Perancis sebab kapal terbang tinggal aku sebab dulu aku belajor tak pandai sebab nasib aku mungkin dah takdir tak leh jadi Ir. Nazihah sebab mungkin akan jadi Chekgu Nazihah. Insyaallah...



Tapi aku turut bangga ah ngan kawan-kawan kita yang dah dapat pergi oversea sama ada di taja atau tajaan pama. Tak kesah lah janji kau dah fly. Kesian ah kat aku sebab kapal terbang tinggal aku. Ni aku ada taruk gambar mereka-mereka yang aku tahu dah keluar dari Malaysia. Yang pernah 1 kelas ngan aku: Afif, Acap, FBI




Afif, ceceh makin hensem duk kat negara omputih




FBI, dulu aku ada jugak jenguk belog dia tapi kenapa sekarang dah tak update???




Acap, jadi sensei ke nanti??




najah ngan kuyah. jadi minah arab ler nanti. Ntah-ntah dapat Pak Arab




Tin Nad baru je keluar dari Malaysia. Aku bangga ngan Tin Nad. Walaupon dulu aku selalu stay up study sekali ngan dia tapi result aku tak gempak macam dia. T__T




Ni litle. Saya harap awak dah makin litle tinggal kat sana heh.



Itu je aku taruk kat sini. Maaf kalau ada lagi aku tertinggal. Gambar tu semua aku cilok kat FB dorang. Aku harap bila dah bali Malaysia jangan buat-buat tak kenal aku plak. Jangan lupa kawan-kawan kat sini dan cekgu-cekgu semua. Jaga diri, Alhamdulillah setakat ni penampilan kamu semua tak de lagi yang off headgear. Jangan lupa ALLAH.. (\(^__^)/)


salam sayang,
~azie~



9 comments:

S.A said...

xpa azie...
kita srupa...huhu...
de rzki kita p la...
huaaa...
T_T

paan kowt said...

xper la azie...
bukan sumer leh fly....
hahahah
ak pun fly gak nie..
dekat ngan singapore....
hahahahaa
xper nanti ko dah kawen suh laki ko bwk kuar g obersea yer....hahaha
tahniah kat member kiter yg dah fly...
dah fly belajaq toi2....
yg dlm msia nie pun anda pun bijak2 belaka...
huhuhuhu

Fatin Inani said...

auwwwwww azie
that is so sweet !
thank you
=)

Fatin Aliyya said...

azie.dats really nice of u.dun wori we r all tghtgr.doakan yg terbaek utk dak2 batch kiter.really missing our moment tghtr.tc.luv u!

Ismail said...

aku xde pown :(

~HumairaH~ said...

wa.. aku selalu ada feeling mcm ni..

Pokya said...

a'ah mael mana. kesian kau mael.
Azie..apesal gmbar aku dgn kangaroo huh..x mesir lah :DD
btw, insyaAllah aku start tulis blog balik lpas final exam nnt okay.bye!

Amy Azkaban said...

knpe gmba ak xde..*kecik aty kecik aty*

Nadira Rahim said...

haaaa sifu azie maceh !!
giler lambat aku comment keteapi mne aku naek ni?? uhuhu malu weh kabur IT..T_T
free2 meh la jln cni kengkwan~~ kite g jenjalan yok! :-)