Apr 22, 2010

Ini Penting


kawan2 ku semua, konpem semua dah dapat RSVP dari Zaty kan..so, amacam member2 ku semua, wat say u??semua konpem pergi ke??

aku x leh nak wat decision lagi...aku abes paper asernyer lam 19 may neyh..pastu bawu buleh aku tanya dan dapatkan titah perintah parents aku...

bagi kamu2 semua yang dok dekat area utara, nak pi sekali leyh??kita nek la bas berjemaah ka.ikot la macamana..aku bukan aper at least aku leh gitau mama aku yang aku x pi sana sorang2...zaty, iqah, yasir, skem, mira, ard..---paperhal mesej aku gitaw ek nanti...

doakan aku dapat pi coz aku selalunya jarang dapat pergi reunion2 cenggini sebab parents aku strict sket..huhu

last but not least, aku doakan semua gud luck n all da best in exams!!sowey kalo lambat wish.better late than neva kan.hehe.doakan aku taw!!

paper aku - 17/5 -19/5..

ok.bye.rindu kat semua la..hhuu.take care.

7 comments:

S.A said...

gud luck ten!!!
wishing to see you at pangkor...insya Allah...syg ten....muah! >.<

shazika said...

aku start cuti 4/6...
huhuhu..nak pi jgak :(

tintin said...

aku pon xley g gak azi..kita sma..huhu=((

lil mis qiSs (",) said...

tin! all da best exam ni! :) wish me luck too, guys! :D

skem said...

gudluck

suhaila said...

ten yaya, klu nk jom kte g sesame, ppr sy pon abes 15/5.... pape kte kontek ek;)....

Fatin Inani said...

have fun korg! ak x balik :(