Dec 18, 2009

SAYA PULAK.. SAYA PULAK.. (=^O^=)

salam...
nge~~ after so long baru saya ada masa nak tulis plak kat belog ni.. zaty dah invite lama tapi bizi jur memanjang.. kadang kadang nak update belog sendiri pun susah.. well well.. thanks to the owner sebab create this belog so that all of us boley sentiasa contacting each other.. its great korang tau tak untuk tau perkembangan korang even aku kenal korang tak sampai setahun pun.. and in that one year.. ive created tons of memories dengan korang semua and for sure.. there were all suweet.. from the moment ive registered sampai la aku kuar dari maktab tu.. semua aku ingat..

bila tengok korang selalu update belog ni.. terpanggil jugak nak membebel kat sini.. tu yang mintak zaty invite.. akhirnya.. aku plak trasa diri berkuasa.. asyik hisham jur *hehehe.. jangan marah ek pakcik* so.. memula dulu ingt nak letak gambar gambar korang yang aku ada.. then laptop aku kene kuman.. terus ilang everyhting.. ni yang tinggal sipi sipi kenangan jur la.. korang jangan tanya apsal muka aku lebey.. *dah gambar aku* ehehee.. (=^o^=)

firstly.. aku sangat sangat sangat sangat miss dua hamba Allah ni.. boley aku tau tak.. is that LYANA ANALILY kat fesbuk tu nana..??? this nana..??? damn.. im missing her a lot.. if aku tepon dia tak angkat.. tepon umah tak berjawab.. where on earth la budak sorang ni..?? just incase ur reading this dear.. just wanna u to know.. im missing u damn much..!! to aizad.. im missing her too.. diala teman aku nak membuli *ooops* aku cakap pe pun dia trima jur.. kutuk dia pun dia trima jur.. aku ingat gi.. time aku amek gambar ni.. time prep petang.. kami tiga orang lumba lumba sapa sampai blok dulu.. yang kalah kene blanja eskrim.. haish.. everything was so so suweet.. aku windu normi jugak.. mana dia weyh..?? windu korang semua la...!!!

ni plak budak budak kelas aku la en.. a night before last paper final exam @ the last night aku kat pdrm tu.. having korang as frens.. banyak menda buat aku make up my mind.. hope korang semua success success.. (^^*,) and thanks to the network societies yang sentiasa hubungkan kita semua..

owkie.. yang ni aku sendiri tak tau pe kaitannya dengan aku.. just tinggal gambar2 ni jur dalam lappie aku.. so.. aku upload jur la..


UNGA group lain aku ada.. group aku sendiri ntah gi mana.. =( korang.. seyesly aku admit.. PDRM's UNGA was among the best la so far yang aku penah join.. korang akan appreciate it when korang tau UNGA Transkrian macam ne *ada unsur2 memburukkan ke..? maaf yer* seyesly.. time aku kat transkrian.. aku tengok budak2 form 4 time tu prepare.. they were all out of mood.. langsung xder smngat nak prepare macam kita.. and kita punya UNGA was damn superb.. wa cakap lu.. memang seyesly ar.. hehehe.. =p

ni plak bebudak kelas aku.. aku ingt time ni aku paksa cikgu jafni tangkap gambar ni.. *sapa soh dia lalu kat situ* dia siap susun kami lagi nak berdiri macam ne.. nak tangkap gambar sekeping jur.. alter almost 10 minit.. tu tak kene.. ni tak kene.. but ended up.. gambar ni cantek..!!! *kamsahamida*



owait.. yang lelain ni just random pics yang masih ada kat lappie aku.. =( sedih ar.. banyak lagi gambar.. sukan la.. housemates aku la.. macam macam..

then.. aku terbaca azi tulis.. dia kene denda dengan LDP.. hehehe.. ingat ingat balek.. seronok la pulak semua tu.. aku tak pernah la kene denda dengan LDP.. tapi aku penah kene denda dengan TECER ANYS.. sebab aku tak buat omwork.. dia soh bersila depan balkoni kelas tu.. then bukak buku and siapkan omwork.. apa yang sure.. aku bukak jawapan then salin.. (=^o^=) then.. dengan ustaz.. tak siap omwork jugak *mujur berjemaah* kami kene tawaf keliling blok akademik kita tu.. sumpah malu..!!! dah trasa macam buat haji.. dahla period tu subjek agama.. then yang lelain gelak2 plak.. hehehe.. memang malu kot time tu..

then pernah sekali aku dah sampai blok akademik.. then aku tertinggal omwork kat hostel.. berlari lari le aku ngan nana patah balek.. sampai sampai jur kat gate.. agnes dok tunggu.. aiseyh.. ingat nak naik jur gi kelas.. then dia cakap.. 'cepat cepat.. gi naik kelas' fuh..!! terlepas azab kene denda.. kalo tak.. cipta rekod lagi..

banyak menda la aku buat kat PDRM tu.. ponteng prep malam sampai kene kurung dengan cikgu.. boley balek umah tiap2 minggu sebab nak balek bercuti sangat senang.. mintak warden jur.. kat transkrian procedure sangat susah.. untuk manusia sakit macam aku ni.. haish.. sangat tertekan.. tak bukak pintu umah bila cikgu ketuk di qiamulail.. hahaha.. weyh.. seyes korang tak rasa semua ni if korang kat transkrian.. =p when i was there.. baru regret bila pindah.. but then.. menda dah jadi.. ahaks...

owait la korang.. banyak dah aku membebel ni.. kering plak air liur korang nak bace en..?? ti de pape aku update gi k..? thanks again to zaty sebab invite aku.. study hard yer kengkawan..

MINNA.. GANBATTE-NE..!!

4 comments:

hisham@pawana said...
This comment has been removed by the author.
hisham@pawana said...

haha..thanks umai for dat pretty messed up post..at least after being attacked by virus..ur laptop still have soft copy of our beautiful memories..ang pnh dpt bilik terkotor kan..haha

~HumairaH~ said...

eee.. dia nak balas dendam le tu.. =p ha ah.. unit 6 tu pnah dpt unit terkotor.. *eeee geram geram*
tapi xder ar semak mcm bilik hg.. terkotor pun still kemas.. =p urm.. baru tukar programming yg baru.. so ada gmbr sikit2 jur..

Anonymous said...

me from transkrian too^^
searching 4 unga ..then i got this blog.. unbelievable that u from trans-x