Apr 5, 2009

kami yang jauh di perantauan

MyEm0.CoMSalam buat semua..

Kali ni aku nak posting pic aku dan bekas pelajar mrsm yang study kat kolej matrikuasi Pahang. Walaupun sibuk dalam preparation untuk final exam, aku take time sekejap posting benda ni. Untuk pengetahuan kalian, yang ada kat sini adalah

  • Nur solehah__lele
  • Nor shafiqah__nonot
  • Tengku nur farahiyah__kuyah
  • Zaidatul syima__puka
  • Nur nazihah__azie
  • Afzal alamin__afzal

Tapi sorry ler buat afzal sebab kat sini tak de pic dia. Alaaa,kalau nak tangok pic beliau, kalian view la Friendster dia. Kami perempuan rapat sebab kami tinggal 1 blok. Afzal duk blok laki la (LOL) oh tidak lupa pada seorang lagi x-student podirama..HUSSIN. kalau selisih dengan dia senyum-senyum malu kat aku. almaklum lah,dulu aku kan minat suka kacau husin.

Okey. Berbalik pada cerita asal. Yang ni pic kami masa jamuan blok. Kenapa aku terasa teringin nak post pic aku??? Jawapan nya sebab aku nak bagitahu korang yang aku..okey2, korang layan dulu....

ni la muka-muka yang bersama aku di KeMPaH

jawapannya::::

aku......

Nak mencapap gambar aku kat sini

Jangan marah ea. Saja suka2 release tension nak exam




Adoyai..aku peruntukkan masa 1jam jer untuk posting pasal ni. Tiba-tiba melebihi had masa yang di tetapkan pulak. Okey lah. Good luck kepada yang akan menduduki exam tak lama lagi. See ya

MyEm0.CoMjemput semua ke laman aku shazika.via.my

6 comments:

Nurul_Zaty said...

husin kt ctu ke?
hehe..
kim slm dia..

wah..bezla korang nk abih dh..
gudluck ya sume!!

hisham hensem said...

haha..kantoi azie kuat mencapap..
ish3..syima posing maut lak tu..hehe.
lepas gak windu tgk muka kome

shazika said...

ceceh..
hisham windu aku

kepada little..
jangan jeles yekk

hahahaha

shazika said...

susah la nak kim slm kat husin
takot awek dia marah

dah la 1 blok ngan aku

shazika said...

susah la nak kim slm kat husin
takot awek dia marah

dah la 1 blok ngan aku

Nurul_Zaty said...

owho..husin dh da awek?
hoho..
dolu2...dia anti pompuan kan..hehe