May 10, 2012

Ayat Ayat Famous Batch Kita

Assalamualaikum wbt. lamanya tak menulis kat sini.how's everybody?harap harap semua sihat lah hendaknya.tadi dok gatai gatai tangan baca folder lama lama pastu boleh pulak down to memory lane terjumpa benda ni.actually Ten jumpa benda ni dekat website (rasanya yang senior punya blog) tapi Ten ubah sikit ikut context batch kita.haha.saja gatai nak adapt sikit.hue hue hue.

harapnya terhiburlah bila baca dan silalah merindui maktab yang dah bertahun kita tinggai tu.:)


Petang ni ade esg tak?
Sok pagi ade fardu ain tak?
Rini boys ke girls outing?
Weh,betol ke esok ade kuiz addmath(sila ganti dengan mana mana subjek yang berkenaan)?
Koop bukak tak lagik?
Abg mbe da bukak ke blom?
Sejarah kat mana?
Agama kat mana?(soalan yg dijawab dgn: agama didalam diri)
Fizik kat mana?(common answer: fizik dimana2-move on the right track!)
Bio kat lab ke cikgu masuk?
lib bukak tak?
Nasi lemak ade lagi?
Ds makan ape?
Café jual apa hari ni?
Da siap fizik?
Tengok jawapan kau jap.:)
Weh, after after (yang ni paling common)
Prep kat ne?kelas ke dsl?ke tuang?
Rini ade inspection ke tak?
Koop atas bukak tak?
Fotostat kat lib bley guna tak lagi?
Kat koop leh fotostat tak?
Bile nk anta keje kursus ni weh?
Pointer kau berapa weh?
Cgu soh anta karangan esok!!
Ade morning call tak?
Rini assembly ke homeroom?
Nak ke pakai kad matrik ke?
Sok pakai baju ape?
Pakai sandal ke kasut?
Ptg ni ade latihan rumah sukan ke tak r?
Blok 11 dan 9 ,turun roll call!!!
Bile ley balek umah ek?
Betol ke malam ni ade spot cek?
Nmpak cgu…….tak?
Rini kelas tambahan ape weh?
Weh, balik maktab bila?

p/s: sebenarnya banyak lagi tapi sebab limited memory, haha.:)



2 comments:

shafiq rizal said...

haha.. kak tin... dh lebih satu blok nampak. klau blok 11 road call, bapak polisi yg turun karang kejar ngan parang... hehe...

Budak Kenit said...

motip blok 11 ngan blok 9. hahah!
satu lagi. "henpon aku kena amek/curi..."
boleh? :p