Feb 1, 2012

Date at Jusco Perda Penang



Ohoi. gile berhabuk blog ni. ke mana semua orang pergi? kemana penulis pujangga menghilang? i bet semua orang busy kan. ye,. semua orang busy. busy dengan kehidupan masing masing. no offended. its ok.

so, biarlah aku cuba bersihkan kembali blog ni. walau takde orang pun nak baca I guess. but its ok. 

so, let me tell u, on 24 Januari lepas saya pergi date bersama kawan kawan geng Zarqali dulu. konon nak date dengan Qis,. pastu kita ajak ramai ramai. siap annouce dekat FB. tapi nampaknya memang takde sambutan. nasib baik  Arina dan Ika join sekali. gile begosip tak ingat dunia. sedangkan lepak kat McD je. hehhe


Ika! ika ni dulu roomate saya masa lower form. orang sekampuang jugak. sekarang belajar di Monash University. so kalau balik rumah tok. and dia ada. insyaAllah kami berjumpa. oh ya. see the face of mine? Saya makin tembam. =__=

 Arina and Ika with Zaty. haa. jangan tak tau Arina ni dah jadi model ni. model feymes. shoot sana sini.haha. tapi kalau orang panggil dia model. dia marah pulak. hehe. ~ :))


 Qistina! Siapa tak kenal gadis ni kan. dulu masa sekolah kecik molek je. sekarang amik. dah tinggi daripada aku dah. Qis yang kini belajar di NZ. dah time cuti ni, kami mestilah kena berjumpa walau seketika. rinduu kot. setahun gak la tak jumpa. last jumpe before dia fly ke NZ. Qis nak makan Mcd sebab dia rindu McD. hehe. so kami pun lunch la di sana. sambil gossipping. gossip itu perlu. ahahah. 



kawan kawan lain macam mana, susah kot nak berhubung kan. ni pun dah sebab semua pakat duk senegeri. sebab tu boleh ketemu kan. :) 

yang lain, kalau ada jodoh, kita jumpa lagi ok

btw, i bet next reunion will be on someone wedding reception maybe? Who  will be the first in our batch to get married?? 
sila cepat cepatkan perkahwinan anda. ahahah

okbai~ 

4 comments:

qiStina said...

who's next? ehem ehem

bijan said...

haha..ble ko jmpa qis nih??dia cti ke skang??

HambaMu said...

aku suka part last tu.haha.. Sapa la agak2nya~~~

ika tu ex-rumate hang ka zatty?i thought senior kita.haha... Btw,she is gf of my friend kt monash.si martin international student.dah la martin tu hot.untung la ika wey...haha (patut ke aku keluarkan kenyataan mcm ni.lol).

btw, sapa yg nak kawen, wajib jemput 1 batch k :)

Cik NurulZaty said...

yes ain~ aku pun penah jumpa gak si matin tu :))
.hehe.~ yup. matin n ika is a gojes couple..hee ~