Apr 2, 2011

::lapar wey::

abg mber...nak nasik goreng satu!!...giler ah kat maktab dulu nasik goreng + telur mata separuh  masak harga rm1 je...seringgit je babe..tu pon rase mcm mahal gler dah......pkir banyak kali nk beli nasik goreng..kalo kdai atas murah ckit nasik lemak dy.....rm 0.50 je kot..HAHA...mane lah nak dpt makanan semurah ni skang...tmbah tambah KL ni...

pastue lagi satu aku agak rindu...air tropika nan air keladi abg mber.....tak tahan betol....rm0.50 je kot....tu pon kdg2 pikir gak nk beli ke tak....kalo dah balek prep tu mang dahaga ah..ajak jah ke asma  singgah dulu...jalan kat coverwalk tu jauh kot.....dpt minum air keladi tue...huh lega tekak....ader lagi satu choice kalo nak sep duet..pegi kat blok dua...minum air waterkuler kat citu...HAHA.....rindu gler...yg tak tahan cyap beratur nak minum air waterkuler...HAHA!!budak budak budak budak......

kalo dulu mak bagi duet rm50 ke rm100 ke dah rase cm bnyk gler dah..terketaq nak pegang duet..kot  kot jatuh dalam bus nk balek kulim...tu pon dgn berbekalkan 50rm boley bertahan sampai sebulan...kalo skang 50rm tue xsampi semnggu kot...seriusly!!!

kat kolej aku ni ader coverwalk tau..then pernah skali aku bercakap fon nan mber kelas aku...dia tny..atie,cepat lah.,ktowg tunggu ni kat busstop...ko duk mane skang...aku pon jawab aku kat coverwalk....dy pon tny lg..kat mane??coverwalk lah..dy tny balek...kat mane tue???...aku pon jawab kat kolej lah..rupe rupenye sumer mber aku gelakkan  aku...dowg tak pernah dgr owg panggil susur gajah tue coverwalk...mule dari aritu dowg slaloo lah perli aku nan coverwalk tue...tp aku rase aku tak salah..aku tetap mpertahankan coverwalk tu...ni sumer bahang PDRM..terbaek ah..haha...kalo tak caye..cube tny mber2 kowg...susur gajah tue dowg pnggil ape...

okey lah kawan kawan..aku  nk turun padang ni..ader latihan rumah dailami...arep mung jangan dok turun plok...ader latihan lompat jauh nan lompat tinggi arini..;)


kawan kawan doakan y terbaek tok final exem aku nnt...takot dah nak masuk 3rd year..blaja susah ;(



4 comments:

shazika said...

btol la zila. hidup kat kl nih banyak btol duit melayang. dulu 1 bulan tahan 50 hengget tp skrg sampai 500 hengget.

arep syazmi said...

zilati sy dh gemuk.. dh x lrt nk men lompat tggi.. hahaha...

AtiE aBduLLah said...
This comment has been removed by the author.
AtiE aBduLLah said...

mu gemok ke??
owhh jatuh standard arep sinclair gini gok..haha!!