Mar 24, 2011

hahahhaa....akhirnya...

pergh.....korang knl lg x jejaka hensem yg angkat peace tue?? hahahahha...sampai skunk aku akan ingt dia...rambut amer yg ikal mayong mcm ekor kuda habis kene curi kt DIA(a.k.a Pak Ya)...last2 amer cari aku suruh alter rmbut bururk dia tu...haha..ptt la Unit 6 paling kotor,bersepah ngn rambut amer..haha...byk mangsa Pak Ya sbnrnya...aku pn slh sorang..haha...klu nk tahu,sepanjang 5thn aku kt University of PDRM,baru skali aset aku atas kepala ni kene potong dek Pak Ya...time graduasi form 5...dgn muka serius,dia dtg kt aku..trus cekak rmbutku smbil memegang gunting(gunting yg di wat gunting bulu ketiak& bulu hidung..hehe)..dgn fokusnya dia pndang aku walaupun aku xtau mata dia pandang kt mane...hehehe...trus dia...........ngap.....aduh...hilang PERMATAKu..haha...akhirnya,kepala aku cm padang golf...sedih..haha..tp bile pk2 balek skrg ni,aku kdg2 tergelak sorg2...mgkin kalau dia xwat cmtue,kita semua xkn berdisiplin dan xkan menjejakkan kaki ke menara gading...btl x kwn2? hahaha...amer,jgn sedey dgn rambut mung dulu..haha...

8 comments:

AtiE aBduLLah said...

owoh anep...
wat cite sedih lalu ye..haha

Ir Haniff said...

hahahaha..bkn cite sdih lati.....tp cite pgalaman yg ckup indah..hahaha

AtiE aBduLLah said...

doh rane pak ya leni..
mata molek doh?haha..
eyh dosa ngat royak gitu cekgu ork...

shazika said...

erkk..kalo pak ya baca blog ni camne?

arep syazmi said...

jahat ngoh sek2 mung ork.. sedak ngt kutuk pakya.. haha...

AtiE aBduLLah said...

owoh arep..
sape kutuk..
doh anip royak gitu dulu..
aku nanye je..ye dop..haha

₳mER said...

mende pak ya pak ya nie.....stalight atas pale xleh tido 3 hari 1 malam kekgi...

Ir Haniff said...

jgn sebut pak ya..nama ayah amer pn pak ya(zakaria) gak..hehe