Jul 25, 2010

tragedi 1st day kt mrsm pdrm,, haha,,,

alohaa~~~
huhu,,, disebabkan aku bosan,, tergerak hati ku untuk conteng kt blog ni,, haha,, bru aku pasan blog ni dh x salu org wat post,, so aku pn wat la post ni,, huhu,,

aku salu tingt ms zaman2 mktb dulu,, tingin gak share pengalaman aku kt mktb dulu,, hehe,,,

bnd yg aku x bleh lupe skli adalah ms 1st day dftr kt mrsm pdrm time fom 1 dulu,, ms tu aku dtg ngan famly aku,, nenek aku pn dtg,, pny la sonok cucu die msuk mrsm,, haha,,, tp yg sdeh nye,, bapak aku kena blek awl sbb kena btugas untuk ape ntah kt kl,, so lps pjmpaan kt dewan sri lanang pn bpk n famly aku blek la,, bapak aku tggl je aku kt dewan tu,, memandang kn asarama kite jauh,, aku pn menapak la blek asrama,, giler sayu hati aku time tu,, bru 1st day dh kena jln kaki blek asrama,, tgk org len blek ngn mak bapak wat aku lg sdeh,, dh la ms tu bru fom 1,, bdk2 lg ms tu,, haha,,,, 1st day aku jd bdk mrsm pdrm kulim aku dh kena jln jauh2,, mujo la aku ni tabah org nyer,, haha,, sempat lg puji diri sendiri,, haha,,, aku pn menapak la,, dh la dok blok 9,, plg blkg tu,, dpt plak unit 15,, ats skli plak,, sadis tol,,, on the way nk ke bilik tu aku tgk sume org ngn mak bpk,, mak bpk aku plak dh blek tggl aku sorg2,, sdeh woo,,, haha,,, tp aku nseb bek sbb dpt unitmate yg bes2,,, hahaha,, ms tu aku dpt ngn amar, yap, arep safwan n neoh,, giler ah,, hepi la sket ati ni biler dh knl ngan dorg,, haha,,,,, fuh tp sdeh ttp sdeh,, haha,, eh dh mcm blog aku sndri plak,, huhu,, tp xpe la kot kalo nk share kngn kt mktb tercinta,,, haha,, klaka bile ingt blek tp tu la antara bnd plg sdeh pnh jd kt aku ms kt mktb dolu,, haha,,,

sekian sahaja utk kali ni,, haha,,, bubye,, adios,,, tq pd yg membaca,, hehe,,,,

5 comments:

shazika said...

ingat x trajedi langgar sliding door

arep syazmi said...

jgn ingt kn!!! haha,,,

qiStina :) said...

:P

tintin said...

hahahahah..aku paling ingat!!

Unknown said...

Haha