May 29, 2009

ReUnION GmpAK MRSMPDRM

pada 26 mei 2009 bersamaan selasa .akhirnya berjaya juga buat pertemuan semula beramai-ramai ni. ramai juga yang datang .hampir 40 orang jugak la.
dari 25 mei pun dah ada yang datang, ada yang tido kat mes pegawai., ada yg tido kat umah kawan-kawan.termasukla aku..Najah dan Peanut tido kat umah aku.
so, dalam pukul 10 pagi tu ramai dah la berkumpul kat sana.

Eemir, Hisham, Pidot, Helmi , Mizan ngn Shu Xian, Zhi Mei, Carmen, Sock Jin, Hui Di. dorang sume ni tido kat maktab.so pagi2 lagi dorang dah sampai sana . Najah, Peanut , Zaty lak tiba jam 10 pagi...kmudian 3 kereta datang serentak..geng-geng jejaka la..wah..rmai sungguh..seronok lak ramai2 ni.. Then jumpa makcik DS..baik la makcik.siap ajak kami makan2 lgi..tpi kat DS la pakat sembang ramai-ramai.ye la time tu minggu exam..tak leh la nak bising2 kat luar-luar tu
kang kena halau..x pasal jek kan.

better picture describe what we are doing on that day.
we are just melawat cikgu-cikgu yang kami knai la..rmai la cikgu-cikgu baru.tak kenai pon..huu



some of the guys kat depan pejabat dengan cg.jafni.
masa ni pakat2 dok nak amik sijil SPM tercinta tu..



keah, ain, anisa dlm jabatan sains sosial..kami paling lama kat sini la.cgu2 ramai lgi kat cni.



terserempak cg azizan tgh jaga exam kt DSL..posing dulu cgu..hee
kaco daun ja kami kt ctu.



nie sume2 yang ada melawat DS.bising kat DS xpe..dah kat tempat len nak exam.huu
makcik DS jmput minum lgi..DS dah nmpk cam besar jek.






ni masa kat restoran cg. salmiah.sempat juga kami jejak kaki ke sana.
tu pun lepas sesat2 ja..haha konvoi 6 kereta..tpi sampai sume asing2..hee
tq cgu jamu kami mee goreng



ha, ni masa makan-makan di umah aku,Zaty.sja la ajak2 sume gi umah aku.
alang-alang dah mai kulim kan.leh la makan-makan
thank guys sudi bertandang ke umahku.huu
len kali dtg la lgi ek..




dah nak balik.so apa lagi operasi tagkap gmbar la..hee
ramai gak dtg umah aku..more than 30..hee penuh trus umah aku tu.



nie lagi gmbar2 jejaka hensem yang ke datang ke rumah aku selepas balik dari maktab tu.


ni yang join konvoi ke restoran mama mia lak. rmai gak la..kan 6 keta kot.

9 comments:

faux fay said...

ak rindu mama mia

hisham@pawana said...

i will rmmbr dat moment till dead..

Nurul_Zaty said...

hee me too ...mmg besh la kn..hee

suhaila said...

waaaa....besNYER!jmpa mamma mia.... huhu, sadly, x bley join....

L!@ ZaRa said...

sgggggggggggt jeeeeeeeeeeeeeeeles taw...
huhu

shazika said...

btol kutin yayayaya

aku pon jelezzzz sehhhh

menciey taw..

ramai plak yu p sana

eemir said...

thats y...
nex time kita kena buat gempak^2...hak2...

jgn jeles...x bek tok kesihatan..hak2...

juz be happy....insyallah kita sume ley kumpul lg ramai drpd nie lg... =)

fairuz_yuz said...

hehe....a'ah..
besh sgt!!
lps nie klu k wt make sure rmai ag la yg leh join ek ;)

widda_me said...

kat mana ek restoran cgu salmiah?€??