May 15, 2009

ELC

sabar dan harap bertendang..uish..bertenang beb..ni ha..sowey lambat sket letak entry neh..sempena elc ( english language camp ) yang dikampongkan di hosba valley, seri kedah gardeniaa ( bukan roti ghardenia taw ) di jitra kedah..so korang..ni la gambo yang sempaang2 jer diamik sempat jadual agak packed dan x sempat nak jumpa..so..enjoys these pic..nak taw dengan lebih mendalam sal elc sila la dengan berbesar hati ke blog sayer :

http://fatinaliyya.blogspot.com

wis skem..dia from ipgm kampus darul aman....x sangka orang yang dok gadoh2 ngan aku..satu team ngan aku dolo2...jadik cekgu gak akhirnya...

suke nyer gambo neyh..sajer nak bagi korang jeles..sape suroh pi 26 mei??mentang2 la korang free n tengah goyang kaki..kitowang x cuti lagi..sampai hati..seyesly..sedeh..tapi nak wat camner kan...

another gambo-nak-bagi-jeles..tapi korag x der a sejeles mana pun kan..aku ni ha jeles pasai korang nak jumpa nanti neyh..nati kem salam kat cikgu2 sume eh...tengs...


wif en bijan..makin tinggi lak bijan neyh..* kew aku yang rendah * okeh >> no comment


wif jen yong..ne hair cut..giler jen yong sungguh comey..jy dekat ipgm kampus kota bharu...

wif qisstina..lawo kan baji batik beliau...qiss skang dekat IP batu lintang, sarawak..seangkatan ngan en bijan yang dapat ipgm 'dekat'...haha

i really love diz pics....

korang hingat lagi x beliau???...nurul nakiah bt abdullah ( f1 2003 )..jangan pertikai kenapa aku hingat nama penuh beliau..of course la beb!!rumet ku 3 taun uni7 blok 1 * fuh..detail giler*..x sangka jumpa semula kat sini..beliau g mrsm pc maser f4>>seangkatan ngan aqilah, syahmi, pejal n ridhwan----masihkah kau hingat mereka2 itu???skang ni nakiah kat igm ipoh..

me wif nakiah @ nakayo @ nako.....

aku pun x taw pasai apa aku letak gambo neyh...sajer jer...sal poyo ngat gambo neyh...haha...

korang hingat lagi tak si tinggi lampai lam gambo neyh..beliau ialah haikal..ala...yang kelas batani tue..( batch f1 2003 )..beliau kejap jer kat pdrm..then pindah mrsm kota putra...pastu mrsm pc..x sangka lak jumpa beliau kat sini..seyes dolo beliau x der la setinggi neyh..first tyme aku nampak dia kat kem aku macam hingat x hingat sapekah beliau sampaila malam terakhir kat kem tue bijan n skem gitaw aku da real story..so..kire reunion kecik la kat sana..hehe~haikal kat ipgm ilmu khas


wif bijan...haha...lawak la bila kitowang jumpa hari first tue..huhu...laen benor si bijan ni ha...kecian diowang sampai malam..tu la saper soh pi study jauh2,.*mentang2 ku study dekat jer *...bijan citer agi yang kengkawan beliau kat sana panggil dia pijan..ala pe bezanyer 'bijan' ngn 'pijan'...sama jer kan..hihi

wif skem...yey!!kami sama tinggi..* mungkin aku lebeyh tinggi * - x aci kalo skem tinggi disebabkan rambut beliau...

dengan cik jen yong...

mereka2 yang mencapab di kamera ku..~

dengan nabila....wah..seyes sangat sonok dapat jumpa diorang...nabila dekat ipgm kampus pulau pinang

jen yong n nabila...perhatian..ader sorang budak tu jeles kat kitoang yang berkampong di sini sampai cal..hehe..najah sila amik perhatian...~

jen yong makin cun wooo ~ ...kene gosip ngn dak ipg beliau lagik...hehe~
nabila pun makin comey...~ dan kurus - * nak jugak *

teh very last day aku sempat amik gambo ngn skem jer..yang len aku sempt jumpa n sembang kejap nagn yuges n jen yong...qiss n bijan dah balik awal pagi lagik..almaklum orang 'dekat'....hehe

3 comments:

hisham@pawana said...

huhu..jeles bngt..
sonok kan..jmp kwn2 lame..
huhu

jen yong said...

leeya (haha)..
nice update! thnks ya..happy dpt jumpa korang sume..anyway i take some of da pics eh..hehe =)

: nako : said...

nako likes this!!! :))