Apr 18, 2009

Reunion! ( Pertemuan Semula)

Perancangan awal

kepada kawan2 yang sekarang tengah bercuti dan akan bercuti tak lama lgi..
so, ini la masanya nk jmpe kembali kan?
tapi tak semua orang bercuti kan tyme tu..

so, Eemir cadangkan tarikh di bawah la untuk nak jmpe semula nie..
kepada lepasan matrik dan asasi or sapa2 la yang cuti time tu.
jom la beramai -ramai pegi k..
sila bagi respond sesapa nk join..
n tolong sebarkan..
lagi ramai lagi havoc.

maaf kalo cadangan ini tidak disetujui ramai tapi maybe ini la masa yang ada.
sebab bulan 6 sekolah cuti.
bulan 7 lak time orang dah nk dftar semula kan..
so, i think end of mei is de right time?




Tarikh : 26 mei 2009 ( Selasa )
Tempat : MRSM PDRM

aktiviti :
1) ambil sijil spm
2) sembang2..
3)
4)


any suggestion or objection? pliz repsond by leave a comment k..

9 comments:

faux fay said...

salam~
ak x penting pown but jz to let u guys no..
ak x cuti time 2.. i cant make it laa..
hsham cuti la~
hav fun guys~ ;)))

Nurul_Zaty said...

owh really ten??
kmu cuti ble smp bile?

jen yong said...

hehe..me too.x cuti la time tu..huhu
alangkah bestnya dpt balik sana..

shazika said...

aku ok jek..

hisham@pawana said...

huhu..ramai gak yg xcuti ye..
huhu...sdhnye..

Anonymous said...

aku tak setuju ah idea eemer tu.asal sume nk ikot die? pegi la awal skit.pertengahan bulan 5 or awal bulan 5. 3 mei ke.sbb sume dah abis exam kot time tu

Nurul_Zaty said...

ye la..tu hnya cdagan la..
xstuju xpe la..

ya..kamu cik anonymous..
nk pi bile?

g la join dscussion grop kt fs tu..kt ctu yg dorang bncang..

blog nie bkn de org nk tgk pon

syahir said...

xdapat r jumper korang,huhu
aku cuti 14-19 mei ni,aku ada training ktenteraan,huhu

Anonymous said...

aku stat cuti 11 hb mei...sapa ckp suma abes xam 3 mei kot??uitm paper last 10mei...